26
Mayıs
2024
Pazar
ERZURUM

Kadınlardan yardım kermesi

Erzurum Kalkınma Vakfı Kadın Komisyonu tarafından şehit aileleri, yardıma muhtaç aileler için yiyecek kermesi düzenlendi. Kermeste kek, pasta, dolma ve kete gibi yiyeceklerin satışa sunuldu.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kermese Vali Yardımcısı Nazife Aktaş, Erzurum Kalkınma Vakfı Kadın Komisyonu Başkanı Neşe Ahıskalı ile çok sayıda bayan katıldı.

Toplam 20 sayanın hazırladığı ev yapımı yiyeceklerin bulunduğu kermeste kek, pasta, dolma, kete, baklava ve çeşitli içecekler satışa sunuldu.

Kermesten toplanan tüm gelirin şehit aileleriyle yardıma muhtaç ailelere aktarılacağını belirten Dernek Başkanı Neşe Ahıskalı, şunları söyledi; " Burada dernek üyesi yirmi kadının el emeği satışa sunuluyor. Yiyeceklerin tümü ev ortamında yapıldı. Kadınlarımız evde hazırladıkları bu ürünleri özellikle öğrenciler, öğretim görevlileri, ve sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Özellikle yaklaşan kurban bayram nedeniyle yardıma muhtaç ailelerle şehit ailelerine yardım etmek istedik. Buna benzer yardım kermeslerimizi zaman zaman yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 14:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?