8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Kameralar gelince kapılar açıldı

KAMERALAR GELİNCE KAPILAR AÇILDI

Erzurum'da saat 08.30'da açılması gereken Et ve Balık Kurumu (EBK) kombina satış mağazasının kapalı olması vatandaşın tepkisini çekti. Et olmadığı gerekçesiyle penceresine 'Kapalı' yazısını asan satış merkezi, basın mensuplarının görüntü çekmesi üzerine kısa süre içerisinde açılarak hizmet vermeye başladı.

Erzurum'da etin kilosunu 16.50 liradan sattığı için Ramazan'da vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği EBK kombina satış merkezi önünde sabah saatlerinden itibaren sıraya giren vatandaşlar, saat 08.30'da açılması gereken kurumun 40 dakika geçmesine karşın satış yapmamasına tepki gösterdi. Yaklaşık bir saat boyunca 'Kapalı' yazısı asılı olan kombina satış mağazasının önünde bekleyen vatandaşlar, herhangi bir açıklama yapılmamasının doğru olmadığını söyledi. Vatandaşların bekleyişi sırasında basın mensuplarının görüntü aldığını gören yetkililer, kısa sürede EBK satış mağazasının 'Kapalı' olan yazısını 'Açık'a çevirerek hizmet vermeye başladılar.

Yaşananlara tepki gösteren vatandaşlar, "Ramazan'da biraz daha ucuza et yemek için erken saatlerde gelip sıraya giriyoruz. Ama kurum çalışanları satış mağazasını et olmadığı gerekçesiyle açmayarak bizi mağdur ediyorlar. Gazetecilerin görüntü alması üzerine bir anda yeniden hizmet vermeye başlıyorlar. Bu çelişkiyi anlayamadık" dediler.

KAMERALAR GELİNCE KAPILAR AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2010 Perşembe 11:36:03
Güncelleme :13 Ağustos 2010 Cuma 13:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan nar IP: 94.122.25.xxx Tarih : 15.08.2010 00:09:13

lütfen haber yaparken biraz daha insaflı olun,bende ordaydım 15'er kişilik gruplar halinde içeri alıyorlardı,kameramanı falan hiç görmediler bile sadece KAPALI yazılı levhayı çevirmeyi unutmuşlardı oda yoğunluktan olsa gerek