4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Kar üzerinde bikini şov

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde kayağın tadını çıkaran çoğunluğu Rus turistlerin oluşturduğu tatilciler, güneşli havayı görünce dayanamayarak kar üzerinde güneş banyosu yaptı.


Hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 10 dereceye kadar düştüğü Palandöken'in karlı doruklarında bikini ve şortlarını giyip kara uzanarak güneşlenen Türk ve Rus turistler, kışın bronzlaşmanın keyfini çıkardı. Deniz seviyesinden 2 bin 500 metre yükseklikte Palan Otel'in ormanlık içerisindeki kayak pistine uzanarak güneşin keyfini çıkaran Rus uyruklu Elana Artemenko (24) Zeynep Özden (26) ve İlhan Körpe (21) daha sonra kartopu oynadı. Ülkesinde psikolog olarak çalışan Artemenko'nun karda yaptığı akrobasihareketleri görenleri şaşırttı.


Yabancı turistler gibi bikini ve şortlarını giyerek güneşlenen Zeynep Özden ile İlhan Körpe, keyifli zaman geçirdiklerini söyledi. Kolunda Mustafa Kemal Atatürk yazılı dövmesi ile dikkat çeken Zeynep Özden, "Rusların karda güneşlendiğini görünce biz üşüyorduk. Ama soyununca üşümediğimizi gördük. Kendimizi bir anda sahilde sandık. 10 dakikada bronzlaşmaya başladık. Bazıları gibi para verip solaryuma girmeden tatilimiz bitene kadar burada bronzlaşmış olacağız" dedi.
Elana Artemenko ise, "Türkiye tatil cenneti. Palandöken' in pistleri ve doğal güzelliği bizleri büyüledi. Gün boyu kayak yapmanın yanı sıra soğuğa alışkın olduğumuz için zaman zaman da güneşleniyoruz. Soğuk bize dokunmaz. Çocukluğumuzda buz gibi sularda yıkanırdık" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 12:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?