7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Karaca ile yola devam

KARACA GÜVEN TAZELEDİ

Erzurum Matbaacılar, Kırtasiyeciler ve Tabelacılar Odası genel kurulu yapıldı. Başkan Hikmet Karaca yeniden oda başkanlığına getirildi.

Sedef Düğün Salonu’nda yapılan Erzurum Matbaacılar, Kırtasiyeciler ve Tabelacılar Odası genel kurulunda odaya kayıtlı 136 üye oy kullandı. Genel kurul sonunda 71 oy olan mevcut başkan Hikmet Karaca yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Murathan Döşer 63 oy aldı.

Hikmet Karaca7nın güven tazelediği Erzurum Matbaacılar, Kırtasiyeciler ve Tabelacılar Odası yönetiminde Vedat Adıgüzel, Celal Yıldırım, Veysel Keleş, Sadettin Ayık, Fatih küçükler ve Arif Sönmez yer aldı. Odanın Denetleme kurulu ise şu isimlerden oluştu; Adnan Aksak, Sabit Küleci ve Ali Barış Sancı. Genel kurul sonrası konuşan Başkan Hikmet karaca, üyelere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Odanın 5 meslek grubundan oluştuğunu ifade eden Karaca, tüm esnaf grupları için oluşturacakları komitelerle esnaf arasında birliği sağlayarak sorunların çözümü konusunda destek ve çaba göstereceklerini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 11:01:01
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 12:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?