4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Karaçoban'da seçim kana bulandı

Karaçoban'da silahlı saldırıya uğradığı öne sürülen CHP Belediye Başkan Adayı Alihan Işıklı'nın değil, AK Partili Erhan Gümüş olduğu açıklandı.

Erzurum Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Karaçoban'da DSP ve CHP'li partililer arasında kavga çıktı. Bazı işyerlerinin camlarının kırıldığı olay sonrası, aynı yerden aracıyla geçmekte olan AK Partili 20 yaşındaki Erhan Gümüş'e kimliği meçhul bir kişi tarafından ateş edildi. Gümüş kafasından ve ayağından yaralandı. İlk tedavisi Karaçoban'da yapılan Gümüş, Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Erhan Gümüş'ün kurusıkı tabancayla kimliği meçhul bir kişi tarafından vurulduğu iddia edildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
 

Önceki haber
CHP Karaçoban Belediye Başkan Adayı Alihan Işıklı, uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı.

Karaçoban'da seçim sandıklarının açılmasının ardından CHP Belediye Başkan Adayı Alihan Işıklı, kendisine ait araçla ilçe merkezinde seyir halindeyken, kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aldığı kurşunlarla başından ve ayağından yaralanan Işıklı, İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Işıklı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edildi.

Öte yandan, Karaçoban ilçe merkezinde farklı gruplar arasında arabede yaşandığı ve gerginliğin devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 23:49:53
Güncelleme :30 Mart 2009 Pazartesi 02:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?