7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Karate antrenörleri ter döktü

KARATE ANTRENÖRLERİ TER DÖKTÜ

Kademe Karate Antrenör Kursu başladı. 22 Antrenör adayı, Erzurum’da Eğitim Kursuna tabi tutuldu. Bu kez karate antrenör adayları tatemiye çıkarak tekme kaldırdı.

1. Kademe Karate Antrenör Eğitim Kursu Erzurum’da başladığı bir haftayı geride bırakan Antrenör adayları teorik dersleri bitirdi ve bugünlerde salonda uygulamalı taktik dersleri görmeye başladı.

15 Mart’ta start alan 1. Kademe Karate Antrenör Kursuna BESYO öğretim Görevlileri tarafından Antrenör adaylarına teorik bilgiler verildi. Bugünlerde ise Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi ve Trabzon Bölgesinden Ali Cora antrenör adaylarına uygulamalı teknik taktik eğitimi veriyorlar.

15 KURSİYER ERZURUMLU

Erzurum’da yapılan Karate 1. Kademe Antrenör Kursu’na 15’i Erzurumlu olmak üzere toplam 22 kursiyer katılıyor. Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi kursa katılımın kendilerini sevindirdiğini belirterek, “Karate de çıta her geçen gün yükseliyor. Bu kursu başarı ile bitiren arkadaşlarımız 1 Kademe Antrenör olacaklar ve geleceğin yeni karatecilerini ve şampiyonlarını yetiştirmeye başlayacaklar. Erzurum’dan 15 Antrenör adayının katılması ise bizim için başka bir mutluluk. Artık bu arkadaşlarımızda görev üstlenip, karateye hizmet edecekler” şeklinde konuştu.

KURS ZEVKLİ GEÇİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Kamp Merkezi ve Cemal Gürsel Spor Salonu Jimnastik Salonunda yapılan 1. Kamede Karate Antrenör Kursu oldukça zevkli geçiyor. Antrenör adayları Teknik Taktik Uygulamalı derslerde ter dökmelerine rağmen oldukça istekli gözüküyorlar. Antrenör Adaylarının dünkü uygulama dersinde gösterdikleri başarılı performans, Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’yi de oldukça mutlu etti. Çelebi, “Antrenör adaylarımızın istekli çalışması ve derslere karşı duyarlı olmaları bizimde çalışma şevkimizi artırıyor” dedi.

KARATE ANTRENÖRLERİ TER DÖKTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 14:03:02
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 14:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?