4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Karateciler Dünya Şampiyonası’nda

ERZURUMLU KARATECİLER DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA

Erzurum’un başarılı karatecilerinden 21 yaş altı Erkekler 61 kiloda Cihat Kırcı ve 55 kiloda Enes Kaya Dünya şampiyonası için FAS’ın Rabat kentine gitti.

Dünya Şampiyonası öncesinde Cihat Kırcı’nın Sırbistan’da yapılan Akdeniz ülkeleri Karate şampiyonasında 2’nci ve Türkiye’de yapılan Balkan Karate şampiyonasında Balkan Şampiyonu olduğunu belirten Karate il temsilcisi Ahmet Çelebi, Enes Kaya’nın ise Balkan şampiyonasında 2’ncilik elde ettiğini ve Dünya şampiyonası için Milli takımda iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getirdi.

Dünya Karate şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan Erzurumlu karateciler ise üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını ve bu şampiyona için hazır olduklarını söylediler.

12–15 Kasım Fas’ta yapılacak olan Dünya Karate şampiyonasında Erzurum’u ve ülkemizi temsil edecek olan Erzurumlu karatecileri telefonla arayarak başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ise Erzurum’un Karate de artık bir marka olduğunu ve Dünya şampiyonasına Erzurum’dan 2 sporcunun ilimizden katılmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 13:56:03
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 14:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?