4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Karateciler güç depoluyor

KARATECİLER AVRUPA YOLUNDA GÜÇ DEPOLUYOR

Üç takımla Kulüplerarası Karate Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Erzurumlu karateciler, Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’nın destekleri ile kampa girdiler. Başarılı karateciler Palandöken’de güç depoluyor.

Erzurumlu karateciler, Palandöken’de kampa girdiler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Palandöken Dağındaki Kayak Eğitim Kamp Merkezi tesislerinde kampa giren karateciler Antrenör Ahmet Çelebi ve yardımcıları nezaretinde yoğun bir şekilde Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Çelebispor Karate Takımı geçtiğimiz yıl hak ettiği halde İspanya’da yapılan Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonası’na katılamamıştı. Bu sezon Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’nın sponsor olduğu Çelebispor’dan iki takım, Gençlikspor’dan da bir takım Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Ankara’da yapılacak olan Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonası’na Çelebispor, kata takımı, kumite takımı ve Gençlikspor Karate Kumite takımı olmak üzere üç takım, Avrupa Şampiyonası’na katılacak.

Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’nın verdiği destekle Palandöken’de kamp yaptıklarını ifade eden Karate 7. Bölge Sorumlusu ve Karate Antrenörü Ahmet Çelebi, çalışmaların çok iyi bir tempoda geçtiğini belirterek, Ankara’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesinde teknik ve taktik antrenmanlarının yanı sıra güç ve kondisyon depoladıklarını söyledi.

KARATECİLER AVRUPA YOLUNDA GÜÇ DEPOLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 16:51:01
Güncelleme :31 Mayıs 2011 Salı 16:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?