4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Karatede Erzurum'a büyük ödül

KARATEDE ERZURUM'A BÜYÜK ÖDÜL

Karatede son yıllarda gelen büyük başarılar semeresini verdi. Karate Federasyonu karatede Türkiye de bölgeler oluşturdu. Federasyon yönetimi Erzurum’u 7. bölge olarak ilan etti.

Türkiye Karate Federasyonu aynen Futbol Federasyonu’nda olduğu gibi Türkiye’de karate sporunu bölgelere ayırarak bölge temsilcilikleri oluşturdu. Erzurum’da bu bağlamda bölge oldu. Son yıllarda Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri, Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi’nin fedakârlığı sonucunda büyük başarılar elde edildi. Erzurumlu karatecilerin büyük başarısı Karate Federasyonunu da harekete geçirdi. Karate Federasyonu karate de Erzurum’u 7. Bölge olarak ilan etti ve bundan böyle Erzurum Karatede Bölge Temsilciliği olarak çevre illere hizmet verecek.

FEDERASYON ONURLANDIRDI

Erzurum’un karate de elde ettiği başarılı sonuçlar karşılıksız kalmadı. Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi’nin disiplinli ve programları sonucu Erzurumlu birçok karateci Türkiye’de ve Uluslar arası arenada madalyalar ve dereceler kazandı. Erzurum tarihinde ilk kez karatede Çelebispor Kulübü Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına ilimizden sporcular katıldı. Bu başarıları es geçmeyen Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Yönetim Kurulu Erzurum’u 7. Bölge Temsilciliği olarak ilan etti ve Erzurum karatesinin başarılı çıkışını onurlandırdı.

BÖLGE TEMSİLCİSİ ÇELEBİ

Erzurum Karatede Bölge Temsilciliği olarak Bayburt, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Van ve Iğdır illerinin bağlı olduğu bir il oldu. Aynı zamanda Karate İl Temsilcisi olan Ahmet Çelebi, Bölge temsilcisi olarak Erzurum’la birlikte toplam sekiz ile hizmet verecek.

Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’nin de bulunduğu yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Ahmet Çelebi, Memduh Ceyhan, Yalçın Özdemir, Karabey Kadri Karaoğlu ve Resul Şek.

Bölge Hakem Kurulunda İdris Gürbüz, Özkan Kırıveroğlu ve Hamdi Daştan yer aldı. Teknik Kurulda Remzi Yılmaz, Muhammet Çelebi ve Vedat Geçgili görev yapacak.

Eğitim Kurulunda Abdullah Duman, Bahadır Sayıncı, Sefer Coşar bulunuyor. Organizasyon kurulu ise Yusuf Çiftçi, Emin Aytek ve Ekrem Zan’dan oluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 11:14:01
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 12:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?