4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Karatede heyecan dorukta

KARATEDE HEYECAN DORUKTA

Erzurum tarihinde ilk kez üç takımla Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonası’na katılma başarısı göstererek, tüm kamuoyundan büyük bir alkış alan Erzurumlu karateciler Ankara’da dev bir sınava çıkıyor.

Ankara’da yapılacak olan Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonası’na Çelebispor Büyük Erkekler Kata takımının yanı sıra, Gençlikspor ve Çelebispor’un kumite takımları da iştirak edecek. Antrenör Ahmet Çelebi yönetiminde Ankara’ya giden karateciler müsabakaların başlama saatini beklemeye koyuldu. Büyük bir başarı göstererek Avrupa Şampiyonası’na katılan Gençlikspor ve Çelebispor’dan tüm sporseverler Türkiye adına derece bekliyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Karate 7. Bölge Temsilcisi ve Karate Antrenörü Ahmet Çelebi, Ankara’da yapılacak olan ve Pazar günü sona erecek olan Kulüplerarası Avrupa Şampiyonası’nda iddialı oldukları ve hem katada hem de kumitede ilk üç takım içinde yer alacaklarına inandığını söyledi. Kupa konusunda renk vermeyen Antrenör Ahmet Çelebi, “Biz Ankara’ya Ülkemiz adına kupa kazanmaya geldik. İnanıyorum ki, sporcularımız en iyi dereceyi alacaklar. Kendilerine güveniyorum, ayrıca sporcularımın form durumlarının üst düzeyde olması da bizleri umutlandırıyor” dedi.

KARADAYI BAŞARI DİLEDİ

Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’nın destekleri sonucu Avrupa Şampiyonası için Ankara’ya giden Çelebispor ve Gençlikspor karatecileri, büyük bir başarı kovalıyor. Geçen yıl hak ettiği halde maddi imkansızlıklar yüzünden İspanya’ya gidemeyen, ancak bu yıl hem müsabakaların Ankara’da olması hem de Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’nın maddi desteği ile Ankara’da yapılacak olan Kulüplerarası Avrupa Karate Şampiyonasına katılan karateciler ev sahibi olma avantajını da iyi değerlendirmek istiyor. Karadayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı’da sporculara ve antrenör Ahmet Çelebi’ye başarı dileğinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 16:46:02
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 17:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?