4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Karateye Erzurum damgası

KARATEYE ERZURUM DAMGASI

Erzurum karatesinin yükselişi tüm hızıyla devam ediyor.

Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören Çelebisporlu karatecilerin yanı sıra bu kulübün sporcusu olan Ancak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Erzincan Üniversitelerinde öğrenim gören karatecilerin de şampiyonlukları spor severleri sevince boğdu.

19-21 Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya Beldibi Türkız Otel’de yapılan Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası’na, Erzurumlu karateciler damgasını vurdu. Aynı zamanda Çelebispor Kulübü’nün sporcusu olan Cihat Kırcı, Erzincan Üniversitesi adına birincilik kürsüsüne çıkarken, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi adına tatamiye çıkan Aydan Akbulut da Türkiye Şampiyonluğunu kazandı. Bursa Uludağ Üniversitesi adına müsabakalara katılan Çelebisporlu Mustafa Batman ise Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Atatürk Üniversitesi Karate Takımı Antrenörü Dr. Bahadır Sayıncı maçların çok çekişmeli geçtiğini, güçlü rakipleri karşısında üstün gayret ve performans gösteren Karate Takımının, üçüncülük kürsüsüne çıkarak Atatürk Üniversitesinin adını gururla temsil ettiklerini belirterek, Erzurumlu olup da diğer üniversiteler adına müsabakalarda elde ettikleri başarıları da kutladı.

Şampiyona da Atatürk Üniversitesini Kata ve Kumite Müsabakalarında Necati Pınarbaşı, Mehmet Emin Aytek, Rahmetullah Enes Kaya, Eren Özdemir, Murat Yalçın, Hasan Gökçen, ile Bayanlarda Huriye Uçar, Melodi Şahin, Esra Mutlu ve Sema Dinçer temsil etti.

Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, Atatürk Üniversitesi adına ve diğer üniversiteler adına tatamiye çıkarak derece elde eden tüm Erzurumlu sporcuları kutlayarak, başarılarından dolayı tebrik etti.

KARATEYE ERZURUM DAMGASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 16:26:03
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 16:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?