4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Karısını yaraladıktan sonra intihar etti

Erzurum'da kendisini terk ettiği ileri sürülen eşini yaraladıktan sonra intihar eden kişi kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Erzurum'da evlenen amca çocukları Fatma ve Murat T.(31) çifti İzmir'e yerleşti. Bu evlilikten bir çocukları olan Murat T. inşaatlarda çalışarak geçimini sağlarken 3 ay kadar önce eşi Fatma T. ile aralarında anlaşmazlık çıktı.

22 yaşındaki Fatma T. iki ay önce çocuğunu da yanına alarak Erzurum'daki baba evine döndü. Eşinin geri dönmemesi üzerine Murat T., Erzurum'a gelerek eşiyle görüşmek istedi. Yunus Emre Mahallesi'nde önceki gün eşiyle buluşan çift arasında yeniden anlaşmazlık çıktı. Sinirlenen Murat T. üzerinde bulunan tabancayla Fatma T.'ye üç kurşun, kendisine de bir kurşun sıktı. Göğsünden ve karnından yaralanan Fatma T. Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne, Murat T. ise Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Boynundan giren kurşunun başından çıktığı Murat T. tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Fatma T. 'nin tedavisine ise devam ediliyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 15:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?