7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kariyer topluluğu'ndan örnek proje

KARİYER TOPLULUĞU'NDAN ÖRNEK PROJE...

Erzurum'da üniversite öğrencileri harçlıklarıyla ve çeşitli yayınevlerinden talep ettikleri kitaplarla, Ağrı'nın Taşlıçay İlköğretim Okulu’na kütüphane açılmasını sağladı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kariyer Topluluğu üyesi öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında örnek bir davranış sergiledi.

Harçlıklarıyla aldıkları ve çeşitli yayınevlerinden talep ettikleri kitaplarla Ağrı'nın Taşlıçay İlköğretim Okulu’na kütüphane açılmasını sağlayan öğrenciler, toplumun her kesiminden alkış aldı.

Topluluk kurucusu ve akademik başkanı Yrd. Doç. Dr. Halim Ulaş, kurdukları bu kütüphaneyle, genç zihinleri kitapla buluşturduklarını ve onların aydınlık yarınlara ulaşmalarında bir farkındalık yaratmayı amaçladıklarını bildirdi. Kariyer Topluluğu olarak başta Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Yıldırım'ın her zaman desteğini gördüklerini belirten Dr. Ulaş, bu tarz sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerine gönüllü topluluk üyeleriyle devam edeceklerini bildirdi.

Ağrı Valisi Mehmet Çeti'de öğrencilerin yaptıkları bu çalışmanın her yönüyle büyük bir önem taşıdığını ve bu amaç ile yola çıkan öğrencileri tebrik ettiğini belitti. Yapılacak olan bir sonraki kütüphanede kendisisinde yer alacağını ve açılışının birlikte gerçekleştireceğini belirtti.

Taşlıçay Kaymakamı Ercan Ateş ise, “Kariyer Topluluğumuz özellikle eğitim-öğretime kendisini adamış üniversiteye devam eden öğrencilerimizden oluşuyor. Kendileri gayretli çalışmalarda bulunarak çeşitli okullardan topladıkları, destek aldıkları kitapları birçok ilköğretim okullarına götürerek, oraya kütüphane kazandırmaktadırlar. Bu öğrenciler ilimize ve ilçemize daha güzel hizmetler sunacaklardır. Bir kütüphane sözü daha aldık ve önümüzdeki dönem içerisinde Sayın Valimiz ile birlikte açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

KARİYER TOPLULUĞU'NDAN ÖRNEK PROJE...
KARİYER TOPLULUĞU'NDAN ÖRNEK PROJE...
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 12:02:04
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 15:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?