4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Karo ve kilit taşı çalışması sürüyor

AZİZİYE’DE KARO VE KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Aziziye Belediyesi karo ve kilit taşı ile asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede TEDAŞ ve doğalgaz geçiş güzergahlarında yapılan tahribatları onarıma alan belediye, mahallelerde de kilit taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin her mahallesine eşit hizmet götürdüklerini belirterek, rutin hizmetlerden sosyal belediyeciliğe kadar her alanda örnek bir ilçe oluşturma gayretinde olduklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı bir çalışma ile ilçede rutin hizmetlerdeki eksikleri giderdiklerini kaydeden Başkan Cengiz, “İlçemizin Adalar Mahallesi’nde başlatılan kilit taşı, Dadaşkent’te de enerji nakil hatlarının yer altına alınması ve Doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda asfalt yama, kaldırımlarda ise karo çalışmaları sürüyor. İmkanlarımızı zorlayarak ve kısa olan yaz sezonunu en verimli şekilde değerlendirerek, ilçemizde belediye hizmeti görmemiş mahalle ve sokak bırakmama gayretindeyiz.” dedi.

AZİZİYE, İSMİNE YAKIŞIR KONUMA GELECEK

Aziziye’nin Erzurum’un giriş kapısı olması nedeniyle şehir adına çok önemli bir misyon üstlendiğini belirten Başkan Fatih Cengiz, şehre gelenlerin ilk uğrak yerleri olan ilçenin parkı, bahçesi, caddesi ve sokağıyla örnek olması gerektiğini kaydetti. Bu anlamda üstlendikleri misyonun farkında olduklarını kaydeden Cengiz, “Termal turizmde markalaşma hedefine emin adımlarla yürüyen ilçemizi, rutin hizmetlerde de eksiklik bırakmadan marka bir ilçe konumuna getirmenin gayretindeyiz. Ekibimiz ve halkımızla el ele vererek Aziziye’yi adına yakışır, üstlendiği vizyonun farkında olan bir ilçe görümüne kavuşturacağız. Yaptığımız çalışmalar ve hizmet atılımları günü kurtarma amacıyla değil, gelecek nesillere yöneliktir. ” ifadelerini kullandı.

AZİZİYE’DE KARO VE KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
AZİZİYE’DE KARO VE KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
AZİZİYE’DE KARO VE KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 17:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?