7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Karşılaşmalar Erzurum'da

Beko Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Oyak Renault ve Mutlu AKÜ Selçuk Üniversitesi, Teknosa Türkiye Kupası ön eleme müsabakalarında Erzurum'da karşı karşıya gelecek. 

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün girişimleri ile Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek turnuva 7 Ekim'de başlayacak. Turnuvaya, Beko Basketbol Ligi'nin güçlü takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mutlu AKÜ Selçuk Üniversitesi, Efes Pilsen ve Oyak Renault takımları katılacak. 

Erzurum Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar, İstanbul'da kura çekimi sonucu belirlenen 16 takımdan oluşan ön eleme grup müsabakalarından D Grubu maçlarının Erzurum'da oynanacağını belirterek, "Ülkemizin en iyi takımlarını ilimizde buluşturacak bu organizasyon, barış kardeşlik ve sevgi duygularını daha da pekiştirecek, ilimizin tanıtımına katkı sağlayacaktır. Bu organizasyonların, basketbol sporunun gelişmesine katkı sağlayacağına ve tüm spor severlerin beğeniyle izleyeceklerine inanıyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 17:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Baran Yılmaz IP: 85.104.55.xxx Tarih : 14.09.2008 02:45:52

Güzel hizmet güzel çalışma ama Sayın Fatih Cintımar bey Erzurumda hangi salonda oynatacaksınız bu üst düzey karşılaşmaları.?