8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Kaşla göz arasında hırsızlık

Erzurum'da Yakutiye Belediyesi’nde Gecekondu Müdürlüğü görevini yürüten Havva Akpunar'ın bankadan yeni çektiği maaşı, bir miktar para ve cep telefonu çalındı. 

Edinilen bilgiye göre, önceki gün iftara bir kaç saat kala meydana gelen olayda, bankadan maaşını çekerek kurum içerisindeki odasına gelen Akpunar, iki dakikalığına ayrıldığı odasına geri dönünce, çekmecesine bıraktığı çantasını masasının üzerinde görünce soyulduğunu, cüzdanını ve cep telefonunu yerinde bulamayınca anladı. 

Akpunar, durumu hemen polise bildirirken, olay yerine gelen hırsızlık masası dedektifleri, çanta ve çekmeceler üzerinde parmak izi araştırdılar. 

Çalınan cüzdanda bankadan çektiği maaşıyla birlikte yaklaşık bin YTL para bulunduğunu söyleyen Havva Akpunar, bir süre sonra cep telefonunun, daha sonra çalınan cüzdanının, belediye binasının hemen arkasındaki arsada bulunduğunu anlatarak, “Bir vatandaş cüzdanımı belediye binasının hemen arkasındaki boş arsada bularak, defterimde kayıtlı telefon numaralarından bana ulaştı. Bereket, cüzdandaki kredi kartları yerinde duruyordu.” dedi. 

Havva Akpunar, olayın ardından Hırsızlık Masası dedektiflerinin titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, tahkikatın olumlu netice vereceğine inandığını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 23:18:57
Güncelleme :19 Ekim 2006 Perşembe 09:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?