7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kavgaya 200 kişi karıştı

Erzurum'da kız kaçırma meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan kavga, polisin hareketli gece geçirmesine neden oldu. 8 kişinin gözaltına alındığı kavga sonrasında taş, tuğla parçalarıyla dolan cadde 1 saat ulaşıma kapanırken, polis yollardan bıçak topladı.


Edinilen bilgilere göre, Gölbaşı semtinde oturan iki kalabalık aile fertleri arasında dün gece saatlerinde kız kaçırma meselesi nedeniyle taş, bıçak, kuru sıkı tabanca ve sopaların kullanıldığı kavga çıktı. Kavgaya iki taraftan da yaklaşık 200 kişi katılırken, olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. İlk giden ekipler aşırı kalabalık nedeniyle takviye ekip isterlerken, daha sonra bölgeye Çevik Kuvvet ve Özel Harekat timleri de intikal etti. Ekiplerin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, karşı karşıya oturan taraflar apartmanlara doluştu. Kavga sırasında isimleri belirlenen 8 kişi polis tarafından gözaltına alınırken, tarafların birbirlerine taş ve tuğla parçaları atmaları nedeniyle Gölbaşı Caddesinde trafik 1 saat ulaşıma kapalı kaldı.
Olay yerine gelen Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Çolak, çevrede geniş güvenlik tedbiri aldırırken, tedbirler ikinci olumsuz bir olay yaşanmaması için sabaha kadar sürdü.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 10:46:17
Güncelleme :23 Ağustos 2008 Cumartesi 10:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?