4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Kavşak kazalara davetiye çıkarıyor

TORTUM KAVŞAĞI KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Erzurum’dan Artvin’e çimento taşıyan Hüseyin Karaca yönetimindeki 23 FH 950 plakalı araç Çevre yolunun Tortum çıkışında frenlerinin boşalması sonucu virajı alamayarak duvara çarptı ve devrildi.

Hurdaya dönen arabada tek olan araç şoförü Hüseyin Karaca ve yol kenarında bekleyen Gürkan Gürbüz yaralandı. Yaralılar Tortum İlçe Hastanesine kaldırıldı, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kazanın olduğu yerde toplanan vatandaşlar çevre yolu bağlantısının hatalı olduğunu, bu nedenle her yıl aynı yerde bir çok kaza olduğunu, bu kazaların çoğunlukla ölümlü kazalar olduklarını söyleyerek yolun düzeltilmesini istediler.

Kazadan 2 saat sonra Uzundere ilçesinden Tortum’a teşekkür ziyaretine gelen Sağlık bakanı Recep Akdağ’ın aracını durduran Necati Günday da her yıl aynı yerde yaşanan kazalardan dolayı yol kenarında bulunan evinde yatamadığını, bir gün bir aracın kendi evini de yıkacağından endişe ettiğini belirterek gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.

Sağlık Bakanı Akdağ da konuyu araştırıp kısa süre içerisinde gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti

BAKAN’DAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gülen Kahvehanesinde yaptığı teşekkür konuşmasında da Tortum’dan 12 Haziranda Ak Partinin yüzde 82,2 oy aldığını belirterek İspir ile birlikte Erzurum’da birinci olduğunu belirtti ve Tortumlulara teşekkür etti. İlk dönemki kadar heyecanlı olduklarını belirten Akdağ, “Bize verdiğiniz sorumlulukla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TORTUM KAVŞAĞI KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR
TORTUM KAVŞAĞI KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR
TORTUM KAVŞAĞI KAZALARA DAVETİYE ÇIKARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2011 Cumartesi 10:49:02
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 10:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?