6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Kayak Evi törenle açıldı

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından yaptırılan Erzurum Palandöken Dağındaki Kayak Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Erzurum Valisi Sami Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’ın katıldıkları açılış töreninde kurdale kesiminin ardından tesis davetliler tarafından gezildi.

Burada bir konuşma yapan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, bu sene Palandöken’e federasyon olarak yüklü miktarda yatırım yaptıklarını belirtti. Gondollift tesislerinin işletim hakkını tamamen devraldıklarını ifade eden Ayık, şöyle konuştu:
“Palandöken bu sene devrim yaşayacak. Şuana kadar yapılmamış yatırımlar yapılıyor bu sene. Gondollift hatlarının yenilenmesi, snow track, güvenlik şeridi gibi milyonlarca Euro tutarında yatırımlar yolda. Bir çoğu gümrükte gelmek üzere.” dedi.
Vali Sami Bulut ta, 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunlarının yapılacağı Erzurum’da, her hangi bir tesis yapımı aşamasında gecikme olmadığını belirterek, çalışmaların istenen seyirde olduğunu söyledi.
Açılış sonrası davetlilere ikramda bulunularak, kayak kulüplerine kayak malzemesi hediye edildi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:06:05
Güncelleme :20 Aralık 2008 Cumartesi 18:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?