7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kayak hakemleri yarışacak

KAYAK HAKEMLERİ YARIŞACAK

Erzurum’da bulunan faal kayak hakemleri 28 Martta düzenlenecek kayak yarışmasına katılacak. Kayak Hakemleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Öz, bu yıl ilk defa yapılacak yarışmanın gelenekselleşeceğini belirterek, amaçlarının 2011 sürecinde kayak sporunu hak ettiği konuma getirmek olduğunu kaydetti.

SEZON KAPANIYOR

Yarışmaya Erzurum’da 200’e yakın kayak hakeminin katılacağını belirten Öz, “ 28 martta yapılacak kayak hakemleri yarışması saat 10’da Dedeman Otel önünde gerçekleşecek. Yarışmayla sezon sonuna gerilmiş olacak. Amacımız hakemler arasında dayanışmayı sağlayarak kayak sporunu geliştirmek. Erzurum kayak sporlarında marka bir kent.önemli olan kayak sporunun yaygınlaşması. Derneğimiz bu misyon ile yola çıktı. Yapılacak yarışmaya tüm sporcuları bekliyoruz” dedi.

Kayak hakemlerinin örgütlenmesinin önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kayak Hakemleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Çiltaş’ta, amaçlarının 2011 sürecinde kayak sporunu geliştirmek olduğunu belirterek, “ Kayak hakemleri olarak 2011 kış oyunları sürecinde kayak sporuna destek vermek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.yarışmamıza tüm sporcuları bekliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 18:07:05
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 18:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?