7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kayakçılar çıkartma yaptı

KAYAKÇILAR AVUSTURYA’YA ÇIKARTMA YAPTI

Alp Disiplini Kayak Milli takımının 13 Ekim 2010 tarihine kadar yapacağı Slovenya, Avusturya ve Fransa kamplarına katılacak olan sporcular, idareciler ve antrenörler belli oldu.

27 Eylül - 13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan üç ülkedeki kamplara, Kafile Başkanı Ahmet Demir ile Fevzi Tosun’un yanı sıra, Metin Kuru ve Atınç Taşdemir, Antrenörler İbrahim Demirci, Volkan Yurdakul ile Recep Dilik katılacak. Kamplara sporcu olarak da, Eda Nur Efendioğlu, Fatma Alara Ayyıldız, Helin Gültekin, Ece İş, Buket Çetinkaya, İrem Korkmaz, Handan Pervin Canbulat, Ceren Gezer, Ezgi Özçelikel, Harun Öz, Serhat Oruç, Mustafa Topaloğlu, Serdar Deniz, Zeki Efendioğlu, Derin Evcim, Kerem Çakmak, Kadir Koçlardan, Efe Cenkay Şahözkan, Kaan Yüceland, Nihat Enes Limon, Berke Sefa Taflı, Berkin Usta ve Emre Kalan’dan oluşuyor.

Slovenya, Avusturya ve Fransa kamplarında yer alacak olan Erzurum Palandöken Gençlik Spor Kulübünün başarılı kayakçısı Mustafa Topaloğlu, en iyi şekilde kampları değerlendireceklerini ve müsabakalara hazırlanacaklarını söyledi.

Bu arada kamplarda yer alacak olan Erzurumlu diğer sporcular Eda Nur Efendioğlu, Zeki Efendioğlu ve Ece İş ve Nihat Enes Limon’da kamplarda ellerine geçen fırsatları çok iyi değerlendireceklerini ve milli takımda kalıcı olacaklarına inandıklarını belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2010 Cuma 16:16:04
Güncelleme :24 Eylül 2010 Cuma 18:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?