8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Kayakta altın yıl: 2009

Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, geride kalan 2009 yılının federasyonları açısından en başarılı yıl olduğunu söyledi.

Milli takımların yurtiçi ve yurtdışında önemli sayılacak sayıda kamp yaptığına dikkati çeken Ayık, "Yurtdışında 50 adet olmak üzere toplamda 100'e yakın kamp gerçekleştirdik. Bu kamp sayısı bizim açımızdan son derece önemli. Milli takımlarımız, özellikle yeni branşlarımız biatlon ve kayakta söz sahibi oldular. Tekerlekli kayakta Balkan Şampiyonluğunu kazandık. Milli takımların performansı açısından güzel bir yıl geçti" dedi.

Faaliyetlerini hiç aksatmadan hayata geçirdiklerini anlatan başkan Ayık, şöyle devam etti: "Uluslararası alanda 7 tane seminer gerçekleştirdik. Universiade için federasyonumuz büyük görevler üstlendi. Sayın bakanımız Faruk Nafiz Özak ve genel müdürümüz Yunus Akgül'ün desteğiyle hamleler başlattık. Kayak merkezleri için ciddi projelere imza atıldı. Federasyon kendi binasına kavuştu. Kulüpler ve illere en fazla malzeme yardımını bu yıl içinde yaptık."

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 13:58:05
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 21:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?