4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Kaybolan avcı çığ altında bulundu

Erzurum'un Narman ilçesinde ava çıktıktan sonra kaybolan avcının cesedi, çığ altında bulundu.


Edinilen bilgiye göre Narman ilçesine bağlı Kışla köyünde yaşayan İlyas Sancak (29), 16 Şubat Pazartesi sabahı avlanmak için ayrıldığı eve dönmeyince Salı gününden itibaren arama çalışmaları başlatıldı. Sivil savunma ekipleri, jandarma ve köylülerin katıldığı arama çalışmaları bugün öğleden sonra tamamlandı. Kışla köyüne yakın dağlık alanda sürdürülen çalışma sonucu sivil savunma ekipleri çığ geldiğini belirledikleri derede aramalara yoğunluk verdiler. Taşburun köyü yakınlarındaki dereye gelen çığ bölgesini didik didik arayan sivil savunma ekipleri, genç avcının cesedine ulaştılar.


Narman Kaymakamı Alper Tanrısever ile Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen'in yakından takip ettikleri aramalar sonucu İlyas Sancak'ın cesedi öğleden sonra saat 14.30 sularında görevliler tarafından kar altından çıkarıldı. Sancak'ın cesedi, ambulansla ilçe sağlık ocağına kaldırıldı.
Evli ve iki çocuk babası olan İlyas Sancak'ın yakınları sağlık ocağına akın ettiler. Fenalık geçiren Sancak'ın yakınlarını vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 17:30:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?