7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kayıp Sinem bulundu

KAYIP SİNEM İSTANBUL'DA BULUNDU

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu'nun 16 yaşında, Lise Öğrencisi kızı Sinem Hınıslıoğlu önceki gün akşam saatlerinde ortadan kayboldu. Kızından haber alamayan Hınıslıoğlu, emniyete başvurarak yardım istedi.

Olayla ilgili kapsamlı araştırma yapan Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Erzurum ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Hınıslıoğlu ailesine mutlu haberi verdiler.

İstanbul Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Hakkı Hınıslıoğlu'nu telefonla arayarak, Sinem Hınıslıoğlu'nun bulunduğunu ve beraberinde 'İnternet Çetesi' üyesi oldukları ileri sürülen 4-5 kişinin gözaltına alındığını belirttiler. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili kapsamlı soruşturmanın sürdüğünü söylediler.

HINISILIOĞLU'NDAN POLİSE TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklama yapan Hakkı Hınıslıoğlu, kızı ile telefon görüşmesi yaptığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Sinem'in önceki gün saat 16.00 sularında bahçeye çıktığını ve bir daha geri dönmediğini ifade eden Hınıslıoğlu, tüm akrabalarını ve gidebileceği yerleri aramalarına karşın sonuç alamayınca durumu savcılığa ve polise bildirdiklerini belirtti.

Erzurum polisinin ve savcılığın ilk andan itibaren kendileriyle yakından ilgilendiğini ve evdeki bilgisayar kayıtları ile internet üzerinden yaptığı görüşmeleri incelemeye aldıklarını ifade eden Hınıslıoğlu, "Tüm ailemizi perişan eden olayın ardından umutlu bir şekilde bekleyişimizi sürdürüyorduk. Gece saatlerinde Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü'nden yetkililer arayarak mutlu haberi verdiler ve ben de kızımla telefonla görüştüm. Sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendim. Olayın ilk anından itibaren ciddi

bir çalışma örneği sergileyen Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Erzurum ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum. Allah, kimseye böyle olaylar yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 09:25:05
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 09:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?