7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kaymakamlıktan polislere jest

PALANDÖKEN KAYMAKAMLIĞINDAN POLİSLERE JEST

Palandöken Kaymakamlığınca İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislere Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü kapsamında jest yapılarak, kokteyl verildi.

Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğünde organize edilen programa İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan polis mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü kutlayarak, polislere görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Şenol Esmer de, Palandöken ilçesinin 2008 yılında kurulduğunu ve ilçe emniyet müdürlüğünün ilk 30 personel ile hizmet vermeye başladığını bugün ise 90 personele kavuşarak halkın can ve mal güvenliğini korumak için çalıştıklarını belirtti.

Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümünü kutlayan Kaymakam Esmer, "Türk polisimiz 24 saat esasına göre görevinin başında en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyor. Biz de bugün polislerimizi unutmayalım diyerek bir kutlama gerçekleştiriyoruz." dedi.

Daha sonra hazırlanan pastalar kesilerek, davetlilere ikram edildi.

PALANDÖKEN KAYMAKAMLIĞINDAN POLİSLERE JEST
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 13:58:00
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 14:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?