7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kaza kurbanları gözyaşlarıyla uğurlandı

Yozgat'ta geçirdikleri trafik kazasında yanarak hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi bugün Erzurum'da kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mürsel Kerti(60), eşi Necla Kerti(54), gelini Kübra Kerti(21) ve torunları 6 aylık Elif Buse Kerti'nin cenazeleri, sabah saatlerinde Erzurum'a getirildi.

Yenişehir semtindeki Solakzade Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazeler Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Mürsel Kerti'nin oğulları Coşkun, Fatih ve Yalçın Kerti, anne ve babalarının tabutlarına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Kazada anne ve babasıyla birlikte eşi ve 6 aylık çocuğunu kaybeden Yalçın Kerti ise yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. 4 cenaze için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Kerti ailesinin yakınları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kerti ailesinin İstanbul'daki akrabalarına bayram ziyareti için gittiği ve Erzurum'a döndükleri sırada trafik kazası geçirdikleri öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 14:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÇELEBİ ACER IP: 78.160.15.xxx Tarih : 14.12.2008 15:45:12

harun demir benim dayımın oğlu. dayımın oğluna nekadar üzüldüysem bu kişilerede çok üzüldüm. allah kalanlara sabır wersin...