7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kazım Karabekir taşla kaplanıyor

ERZURUM'DA KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ DE TAŞ KAPLANIYOR

Erzurum'un Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin genelinde taş yolların oranını artıran Yakutiye Belediyesi, lüks mahallelerin arasına sıkışmış Kazım Karabekir Mahallesi'nin sokaklarını da taşla kaplıyor.

Terminal ve Otel Oral semtlerinin alt kısmında kalan ve postacının Kazım Karabekir olarak bildiği mahallenin bütün sokakları taşla kaplanıyor. 5 sokağı bulunan Kazım Karabekir Mahallesi'ne 7 bin metrekare taş döşenecek. Belediye yetkileri kara taş döşendiğine dikkat çekerken, bunun uzun ömürlü olduğunu da hatırlattılar. Hizmetin gelmesi memnuniyete neden olurken, mahallenin yaşlıları uzun süredir beklendiğini de hatırlattılar.

Belediye Başkanı Ali Korkut, mahallelinin 10 yıldan fazla bir zamandır sokaklarına bakılmadığı sitemlerine dikkat çekerken, "Geçmiş dönemlerin eksiklerinin nedenini bilemem, ancak Yakutiye İlçe Belediyesi olarak mevcut imkanlarımızın da üzerine çıkarak halkımızın ihtiyacı olduğu hizmeti vermeye çalışıyoruz. Dört başı mamur bir belediyede göreve gelmedim. Kamuoyu birleşmelerden kaynaklanan sıkıntıları zaten biliyor. akutiye olarak hizmetin en iyisini, hem de bütün mahallelerimize verme gayretindeyiz. Önümüzdeki yıllar bu hizmetler daha rahat verilecektir. Bundan kuşku duyulmasın" dedi.

ERZURUM'DA KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ DE TAŞ KAPLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 14:51:01
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 15:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?