27
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Kazım Karabekir'de çim saha sevinci

Kazım Karabekir Belediyespor Kulubü’nce yaptırılan çim sahanın açılışı yarın Erzurumspor'la yapılacak maç ile yapılacak.

Şükrüpaşa semtinde TEDAŞ tesisleri yan tarafındaki alanda yaptırılan çim sahada yarın saat 13.00’de Erzurumspor ile Kazım Karabekir Belediyespor bir maç yapacak.

Yapımına bu yılın ortalarında başlanan amatör futbol takımlarının büyük ihtiyaç duyduğu çim saha ve tesisleri tamamlandı.

Göreve geldiği günden bu güne kadar spora ve sporcuya imkanları dahilinde her türlü desteği verdiklerini belirten Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin:

"Çim saha ve sosyal tesis olarak kullanılan yerde bölge gençliğini kahve köşelerinden kurtarmak, Erzurum’da amatör ligde mücadele eden gençleri modern bir sahaya kavuşturmak, federasyon tarafından verilen izinlerle gece maçları düzenlemek ve Kazım Karabekir Beldesi sınırları içerisinde yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlamak maksadıyla tesisimizin açılışını yapacağız. Erzurum spor’un çim sahamızın açılış maçını yapmasından dolayı da büyük memnuniyet duydum. Bu vesile ile idareci, yönetici, teknik kadro ve futbolculara teşekkürlerimi bildirir başlarılar dilerim.”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 12:22:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?