7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kazım Karabekir'de karla mücadele

Kazım Karabekir beldesinde karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

3 vardiya şeklinde çalışmaların devam ettiğini belirten Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin;“Ekiplerimiz hava koşullarına aldırmadan büyük bir öz veriyle çalışmalarımız aralıksız sürdürmektedirler. Dün akşam saatlerinde yaşanan kazada kimsenin yaralanmaması bizleri sevindirirken,karla mücadele esnasında yaşadığımız zorlukları da ortaya koymuştur. ”dedi.

Soğuk havayla da mücadele ettiklerini belirten Başkan Şahin;“ Köy yollarımızı da ulaşıma açmak ve burada yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlamak için belediyemize bağlı bulunan yollarımızda da etkili olmaya çalışmaktayız. Oldukça zor şartlar altında vazifelerini yapan tüm personelime teşekkürü bir borç biliyorum. Kendilerine sağlık ve kolaylıklar diliyorum. Belde sınırlarımız içerisinde buzlanmaya karşı gerekli tedbirler kış ayları boyunca alınmaktadır. Yinede sürücülerin herhangi bir şekilde olumsuzluk yaşamamaları için daha dikkatli olmaları gerekmektedir."diye konuştu.

Öte yandan Kazım karabekir Belediyesi'ne ait kepçe dün akşam saatlerinde Güllülü ve Toparlak köylerinde kapanan yolları açmak için çalışma yaptığı esnada, görüş mesafesinin düşmesi sonucu şarampole yuvarlandı.Kazada yaralanan olmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 13:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?