4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Kick boks hakem kursu sona erdi

KİCK BOKS HAKEM KURSU SONA ERDİ

Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı Kick Boks aday hakem kursu Erzurum’da yapıldı.

Yıldızkentte bulunan Gençlik Merkezi Müdürlüğü Çok Amaçlı Salon’da yapılan kursa 35’in üzerinde aday katıldı. İki gün süren kursta eğitimci olarak Kick Boks Herkez Hakem Kurulu (MHK) üyeleri Sami Türk ve İzzettin Altun katıldı. Oldukça güzel bir ortamda yapılan kick boks aday hakem kursuna katılan adaylardan 25’nin başarılı olduğunu belirten Kick Boks İl Temsilcisi Metin Seyitoğlu, kick boksa yeni hakemler kazandırdıklarını söyledi.

TİLKİDÖĞEN YALNIZ BIRAKMADI

İki gün süren Kick Boks Aday Hakem Kursu kapsamında İl Temsilcisi Metin Seyitoğlu ile Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, adayları ve eğitimcileri bir an olsun yalnız bırakmayarak yakından ilgilendiler. Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, “Böylesi bir kursun Erzurum’da düzenlenmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Şimdiden başarılı olan tüm aday hakemlere başarılar diliyorum” dedi.

Kick Boks İl Temsilcisi Metin Seyitoğlu, “Çok yararlı bir kurs oldu. Bu kurs sayesinde hakem sıkıntımızın ortadan kalkacağına inanıyorum, Kursu Erzurum’a veren Kickboks Federasyonumuza teşekkür ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2011 Çarşamba 15:17:01
Güncelleme :16 Şubat 2011 Çarşamba 16:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?