7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kick Boks'ta tek madalya

Tokat'ta 04 - 08 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenlenen Kıck Boks Türkiye Şampiyonasında Erzurum Çelebispor kulübü sporcusu Emre Şahin, Türkiye 2'ncisi oldu.

Erzurum'u temsilen Çelebispor kulübü, Seyitoğluspor kulübü ve Pasinler Gençlik Spordan toplam 7 sporcunun katıldığı ve kafile başkanlığını Mustafa Kalkan’ın yapmış olduğu şampiyonada tek madalya Çelebispor kulübü sporcusu Emre Şahin'den geldi. Emre Şahin, finalde rakibine 1 sayı farkla yenilerek Türkiye ikincisi oldu.

Kulüp Başkanı Ahmet Çelebi, imkanlarımız doğrultusunda amatör spor branşlarında ciddi bir alt yapının olduğunu ifade ederek, "Faaliyetlerimizi özellikle karate spor branşında uluslar arası seviyeye taşıdık. Kick Boks branşında da ilimizde inşallah Milli takıma sporcu kazandırarak bu sporcuların ilimizi ve ülkemizi temsil ettiklerini görmek isteğindeyiz." dedi.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ve spor kulüplerinin açacağı yaz spor okullarında çocukların ve gençlerimizin hangi spor branşı olursa olsun mutlaka spor yapmaları gerektiğini savunan Çelebi, "İlimizde büyük bir potansiyel var. Bu potansiyeli kulüpler ve antrenörler iyi bir şekilde değerlendirmeli." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 10:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?