6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

'Kim Akıllı' oyunu sahnelendi

Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencileri tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında hazırlanan "Kim Akıllı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.


Atatürk Üniversitesi Kampusü içerisindeki Kültür sitesi'nde sahnelenen tiyotro oyunu büyük ilgi gördü. Sınava hazırlanan öğrencilerin konu edildiği oyunda, İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencileri usta tiyatro oyuncularını aratmadı. İki bölüm olarak sahnelenen oyunda, oyuncu öğrenciler yoğun alkış aldı.


Okul Müdürü Samih Kır, İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencilerinin bu tiyatro oyunuyla sosyal ve kültürel alanda da ne kadar başarılı olduklarını sergilediklerini söyledi. Fen Lisesi öğrencilerinin genelde sadece sürekli ders çalışan, kafalarını kitaptan kaldırmayan öğrenciler olarak bilindiğini ifade eden Kır, " Biz bu düşünceyi yıkmak için sosyal ve kültürel faaliyetlere de oldukça ağırlık veriyoruz. Normal ders programlarının haricinde öğrencilerimizi sosyal etkinliklerde de başarılı olmaları için yönlendiriyoruz. Bizim öğrencilerimizin de çoğusu oldukça kapasiteli. Bu yüzden gurur duyuyoruz." dedi.

...
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 02:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?