6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Kırmızıtaş çalışmalarını sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yakutiye İlçesi Belediye Başkan aday adayı Dursun Ali Kırmızıtaş, şeffaf, halkla beraber bir yönetim anlayışıyla hizmete talip olduğunu açıkladı.
Aday adaylığı müracaatlarının başlamasından sonra Erzurum’un Yakutiye ilçesinde AK Parti’den ilk olarak başkan aday adaylığı müracaatını yapan Dursun Ali Kırmızıtaş, çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Erzurum’da bulunan basın kuruluşlarını ziyaret eden Kırmızıtaş, şeffaf, halkla beraber bir yönetim anlayışıyla hizmete talip olduğunu söyledi. 16 yıllık belediyecilik hayatında belediyenin tüm işleri ile ilgilendiğini, 5 belediye başkanı ile çalışma imkanı bulduğunu vurgulayan Kırmızıtaş, “Belediyecilikte önemli deneyimlerim oldu.

Bu tecrübelerimi Yakutiye ilçesinde halkımızın hizmetine sunmak istiyorum. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığım sebebiyle Yakutiye ilçesinin sorunlarını yakından biliyorum. Bunları çözmek için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Yakutiye ilçesini çağdaş, modern, yaşanabilir bir kente dönüştürmek istiyoruz. Şayet bize görev verilmesi halinde, halkla beraber, şeffaf bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz. İnsanlarımızın mutluluğu için çalışacağız.”dedi.


Belediye hizmetlerinin insanların doğumundan ölümüne kadar her safhasında bulunduğunu ifade eden Yakutiye Belediye Başkan aday adayı Dursun Ali Kırmızıtaş, ilçede yaşayan insanların refah, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini sağlayacak çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydetti

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 14:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem özçelik IP: 78.172.34.xxx Tarih : 26.12.2008 16:38:59

dürüst ve çalışkanlığına güvendigim.Dursun Ali Kırmızıtaş,ı adaylıgını destekliyorum.Başarılı olacana ve yakutiyeye büyük hizmetler vereceğinden hiç kuşkumuz yoktur.selamlar...