7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kitap bağışları devam ediyor

Erzurum Final Dergisi Dershaneleri, başlattıkları kitap kampanyası doğrultusunda Tekman ve Çat-Yavi’den sonra Tortum’un Bağbaşı Beldesi’ne de kitap bağışında bulundu. 

Dershane idarecileri, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak’ı makamında ziyaret ettiler. Dershane Müdürü Murat Ertaş, ziyaret sırasında Final Dergisi Dershanesi öğrencilerinin armağan ettiği 150’si test kitabı kalanı kültür kitabı olmak üzere yaklaşık 300 kitabı Bağbaşı İlköğretim Okulu’na verilmek üzere Bağbaşı Belediye Başkanı Karabey Eroğlu’na teslim etti. 

Başkan Eroğlu, Bağbaşı’nda okul kütüphanesinin çok önemli kitap açığının bulunduğunu, dershane öğrencilerinin bağışladığı kitapların beldelerinde öğrenim gören öğrenciler için çok önemli olduğunu vurguladı. 

Final Dergisi Dershaneleri öğrencileri, köy ve ilçe okullarındaki öğrencilere ulaştırılmak üzere başlattıkları kitap toplama kampanyasında yaklaşık 4 bin kitap toplamışlardı. Kitapları, dershaneye gelip isteyen köy öğretmenlerine de hediye ettiklerini belirten Murat Ertaş, gelecek hafta kitap dağıtmak için Hınıs’a gideceklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 11:41:33
Güncelleme :24 Aralık 2008 Çarşamba 12:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?