8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Kıvrıkoğlu'ndan Vali'ye veda ziyareti

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarıyla Kıbrıs Türk Barış Gücü Komutanlığı'na atanan 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, veda ziyaretlerine başladı. 

Erzurum Valisi Celalettin Güvenç'i ziyaret eden Korgeneral Kıvrıkoğlu, Erzurum'da görev yaptığı süre içerisinde Vali Güvenç ile uyumlu bir çalışma imkanı bulduğunu ve çalışmalarında her zaman Vali Güvenç'in desteğini gördüğünü belirtti. Vali Güvenç ise, 9. Kolordu Komutanı olarak bölgede yaptığı hizmetler ve çalışmalar için Korgeneral Kıvrıkoğlu'na teşekkür etti. Vali Güvenç, Korgeneral Kıvrıkoğlu'nun Erzurum'da gösterdiği başarılı çalışmalarını, yeni görev yeri olan Kıbrıs Türk Barış Gücü Komutanlığı'nda da göstereceğine ve bu ulvi görevle dünya barışına katkı sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi. 

Kıbrıs Türk Barış Gücü Komutanlığı'na atanan ve 30 Ağustos'ta orgeneralliğe yükselecek olan Hayri Kıvrıkoğlu'ndan boşalan 9. Kolordu Komutanlığı görevine, YAŞ kararları sonucu 30 Ağustos 2006 tarihinde korgeneral olacak Tümgeneral Nejat Bek atanmıştı.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2006 Çarşamba 11:27:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?