7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Komisyonlara yeni üyeler seçildi

Yakutiye Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında görev süreleri dolan Daimi Encümen, Taktir Kıymet Komisyonu, Bütçe Kesin Hesap Tetkik Komisyonu ve İmar Komisyonlarına yeni üye seçimlerini yaptı. Seçlen üyeler, yerel seçimlere kadar görev yapacaklar.


Yakutiye Belediyesi Meclisi Eylül ayı oturumunu Fahrettin Atınç başkanlığında yaptı. Başkan Atınç, oturumun Ramazanın ilk gününe denk gelmesi nedeniyle üyelerin ramazanlarını tebrik etti.

Yoğun bir gündemle toplanan Mecliste, üyelerinin görev süreleri sona eren Daimi Encümen, Taktir Kıymet Komisyonu, Bütçe Kesin Hesap Tetkik Komisyonu ve İmar Komisyonları için üye seçimi yapıldı. Dadaşköy Belediyesinin mal varlığının devrinin de görüşülüp kabul edildiği oturumda imarla ilgili de çok sayıda madde görüşülerek karara bağlandı.


Meclis oturumunda yapılan seçimlerde Daimi Encümenliklere; Bilal Ungan, Hamit Yavuzer ve Muharrem Asar seçildiler. Taktir Kıymet Komisyonu’na İbrahim Tanyeli, Selahattin Barlak, Ayşe Kubat, Fatih Karataş ve İbrahim Arıkan (MHP) seçildiler.

Bütçe Kesin Hesap Tetkik Komisyonuna Ahmet Köksal, Fikret Ügümü, Sebahattin Ovat, Mehmet Özyılmaz ve İsmail Aslan (MHP) seçilirken, İmar Komisyonu üyeliklerine ise; Orhan Demir, Vakur Alemdar, Soner Özyurt, İsmail Çakır ve Rahim Dursun (MHP) seçildiler. Seçilen üyeler yapılan yerel seçimlere kadar görev yapacaklar.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 16:07:27
Güncelleme :1 Eylül 2008 Pazartesi 16:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?