8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Kömür dağıtımında sona doğru

KÖMÜR DAĞITIMINDA SONA YAKLAŞILDI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), havaların soğumaya başlamasıyla birlikte kömür dağıtımını hızlandırdı. Aziziye, Yakutiye ve Palandöken ilçelerindeki 15 bin dargelirli aileye verilecek yardım kömürlerin 20 bin tonluk kısmı dağıtıldı.

Her yıl vakfa kayıtlı ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan kömür dağıtımının bu sene de tüm hızıyla sürdüğünü belirten yetkililer, yardım kömürü dağıtılacak yoksul aile sayısının 15 bin olduğunu söyledi. Havaların bu yıl erken soğumaya başlaması nedeniyle dağıtıma hız verildiğini kaydeden yetkililer, kömrülerin aşamalı olarak en kısa sürede vatandaşlara ulaştırıldığını ifade etti. 15 bin aileye 2’şer ton olmak üzere toplam 30 bin ton kömür dağıtılmasının planlandığını aktaran yetkililer, şu ana kadar 20 bin ton kömürün dağıtıldığını dile getirdi.

Kömürlerinin dağıtımı esnasında ve sonrasında mahalle muhtarlarıyla koordineli bir çalışma yapıldığı için herhangi bir aksaklık olmadığını anımsatan yetkililer, kömürlerin para karşılığında el değiştirdiği yönündeki iddialar nedeniyle işi sıkı tuttuklarını vurguladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 11:22:00
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 13:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?