8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Konaklı Kayak Merkezi'ne yeni yol

KONAKLI KAYAK MERKEZİNE YENİ YOL

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış oyunlarının ağırlıklı olarak yapılacağı Konaklı Kayak Merkezi’nin söz konusu tarihe kadar yetişmesi için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.

Konaklı Kayak Merkezinde geçtiğimiz yıl başlayan tesis çalışmalarına ilaveten bu sene yeni bir yol yapımı içinde çalışma başlatıldı. Karayolları tarafından, Meta İnşaat Firmasına yaptırılan ve Teke Deresi Baraj Gölüne de ulaşan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Karayolları 12. Bölge Müdürü Şenol Altıok ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar’dan bilgiler aldı. Çat yolu ayrımından itibaren, 7 Km olan yol, kayak merkezi sahasında Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 5 kilometrelik yol ile birleştirilecek. Her iki yol çalışması da yaz sezonunda bitirilerek.

Vali Sebahattin Öztürk’ün yol çalışmalarını yerinde görmek için bölgeye yaptığı kısa süreli ziyarette, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, Vali Yardımcısı Mehmet Gök, İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, İl Jandarma Komutanı J. Albay Mustafa Soysal, Karayolları 12. Bölge Müdürü Şenol Altıok, DSİ. 8. Bölge Müdürü Mustafa Bahadır, İl Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Çintimar, İl Çevre ve Orman Müdürü Muammer Toraman ve diğer yetkililer katıldılar.

KONAKLI KAYAK MERKEZİNE YENİ YOL
KONAKLI KAYAK MERKEZİNE YENİ YOL
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 17:30:01
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 18:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?