4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Korkut, dört belediyeyi teslim aldı

Erzurum Merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, bir günde dört belediyeyi teslim aldı.

Tek başına 4 belediye başkanının görevini yapacağını vurgulayan Başkan Ali Korkut, "Bölgenin büyük sorunları var. Memleketime hizmet için elimi taşın altına koydum" dedi.

Erzurum Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti'den Yakutiye Belediye Başkan adayı olan ve 29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığına seçilen Ali Korkut, teslim almaya gittiği dört belediyede de personel tarafından karşılandı.

Dadaşköy, Dumlu, Kazım Karabekir ve Yakutiye belediyelerini eski AK Partili başkanları Güven Gülüm, Hüseyin Bozhalil, Dursun Şahin ve Fahrettin Atınç'tan teslim alan Başkan Ali Korkut yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Bakanlar Kurulu kararı ile geçtiğimiz yıl Yakutiye'ye bağlanan ikisi kent dışında dört başkandan görevi devralan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Başkan olduğum ilçenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Çünkü bu bölgede devlet memurluğu yaptım. Memleketime hizmet için elimi taşın altına koydum. Sıkıntıları halkımızla birlikte aşacağız. Sanırım yerel seçimlerde belediye başkanı seçilip de benim gibi dört belediyeyi teslim alan bir başkan daha yoktur" diye konuştu.

Yakutiye ilçesinde görevi teslim eden Fahrettin Atınç ise, "Bu bir bayrak yarışıdır. 5 yıldır mühür bendeydi ve Süleyman'dım. Şimdi mührü Ali Korkut'a devrediyorum" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 13:06:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?