7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Korkut, köyleri unutmuyor

KORKUT, KÖYLERİ UNUTMUYOR

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Başkan Yardımcısı Zeki Gözeler, Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Şahin ile birlikte köy gezilerini sürdürüyor. Gündüz merkez mahallelerde gezi ve incelemelerde bulunan Korkut, akşam saatlerini ise köy/mahallelere ayırıyor. Mesai kavramını tanımayan Korkut, Altunbulak, Altıntepe ve Uzunyayla köylerinde vatandaşların sorunları dinledi. Köylülere çalışmaları hakkında bilgi veren Korkut, köylerdeki eksikliklerin de çalışma programına alınarak yapılacağı sözünü verdi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, köy/mahalleleri ihmal etmeme düşüncesinde olduklarını belirterek “Köy/mahallelerimizin farklı farklı istek ve talepleri olabiliyor. İlçe Başkanımız ve partili yetkilileri de yanımıza alarak bu sorunları dinliyoruz. Köy/mahallelerimizin eksikliklerini, taleplerini çalışma programımıza alıyoruz. İnşallah bu sezon eksiklikleri gidereceğiz. Köy/mahallelerimiz de de çocuklara yönelik oyun parkları ve futbol sahası talepleri var. Bunları da belirli program çerçevesinde yapacağız” dedi.

Altunbulak, Altıntepe ve Uzunyayla köylerinde ayrı ayrı vatandaşla düzenlenen toplantılarda vatandaşın istekleri köy yollarının yenilenmesi, futbol sahası ve köy konağında yoğunlaştı. Vatandaşlar, “Belediyemizin sorumluluk alanının genişliğinin farkındayız, ancak bizlerde köy görünümünden kurtulmak, şehir semtlerine benzemek istiyoruz. Bunun içinde bazı hizmetleri de almak istiyoruz. Başkanımız söz verdi, eksikliklerimizi tamamlayacak” dediler.

KORKUT, KÖYLERİ UNUTMUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 15:26:00
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 16:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?