4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Korkut, Şükrüpaşa'da dert dinledi

Erzurum’un Yakutiye ilçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Şükrüpaşa semtinde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.


Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye sınırlarına katılan Şükrüpaşa semtinde incelemelerde bulundu. Şükrüpaşa bölgesindeki eksiklikleri yerinde tespit eden Korkut, vatandaşlarla da görüştü. Halkın sıkıntılarını dinleyen Korkut, sık sık notlar aldı.

Başkan Korkut’un gezi sırasında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de temizlik kampanyası yaptılar. Belediye Başkanı Korkut semtteki esnafları da gezerek bir süre sohbet etti. Korkut, “Yasayla yapılan düzenlemelerden sonra belediye sınırlarımız genişledi. Hizmet sunabilmek için ciddi paralara ihtiyacımız var. Ancak kaynaklarımızı verimli kullanarak halkımızın ihtiyacı olan hizmeti de vermeye çalışacağız.”dedi.


Belediye Başkanı Ali Korkut, halka da çağrı yaparak çevrenin temiz kalmasının o çevrede yaşayan insanlarla da ilişkisi olduğunu söyledi. Korkut, “Temiz bir çevre oluşturmak, yalnızca belediye çalışmalarıyla gerçekleşmez. Vatandaşlarımız da çöpün atılmasından, elindeki çöpü rastgele atmasına kadar bir dizi özensizlik yaşıyoruz. Ben halkımızdan rica ediyorum, daha dikkatli olsunlar.”şeklinde konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 17:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?