6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Korsan satıcılara tepki

Erzurum Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, başka illerden gelerek kent merkezinde korsan satış yapanlara tepki gösterdi.

Erzurum'da dün zabıta ekipleri tarafından korsan satış yaptığı için seyyar tezgahına el konulan bir vatandaşın tezgahını almak için kendisini Büyükşehir Belediyesi önünde benzinle yakmak istemesi üzerine bugün Erzurum Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, açıklamalarda bulundu. Dün kendisinin yakmak isteyen şahsın odalarına kayıtlı olmadığını ve bu şahsın Malatya ilinden Erzurum'a geldiğini ifade eden Aktepe, " Bizim belediye ile kararlaştırdığımız anlaşmalarımız var. Bu kapsamda korsan satış yapanları biz sürekli belediyeye bildiriyoruz. Zabıta ekipleri de operasyon yaparak korsana müsade etmiyorlar. Bu şehirde kayıt dışı kimsenin çalışmasını istemiyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. Odamıza bağlı bin üyemiz var. Bunlar vergisini verirken, korsanlar vergi vermeden, kayıt dışı çalışamazlar." dedi.

Dün kendisini yakmak isteyen şahsında şov yaptığını belirten Aktepe, " Benzinle yakmanın ne anlamı var. Korsan çalışırken zabıta tarafından Aziziye Araştırma Hastanesi önünde tablasına el konulmuş. Bu ülkenin kanunları ve kuralları var." diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 16:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?