7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Köşk mahallesi sil baştan

KÖŞK MAHALLESİ SİL BAŞTAN YAPILIYOR

Palandöken Belediyesi yaz sezonuyla birlikte ilçenin büyük mahallelerinden birisi olan Köşk Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlattı.

Yaz ayının gelmesiyle yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İhtiyaca göre hizmet ürettiklerini kaydetti.

Yapılan çalışmaları yerin de takip eden Başkan Bulutlar,” Yap-boz işlerine karşıyız. Kamunun kaynaklarını yerinde, zamanında kullanmanın gayreti içerisindeyiz. Dün yapıldı, bugün bozalım, böyle bir düşüncede değiliz. Bundan sonra da olmayacağız. Devletin tek kuruşunu sokağa atacak bir anlayışımız yok. Köşk Mahallesinde başlatılan kaldırım, karo, bordür, asfalt döküm çalışmalarını mahallenin en ücra noktalarına yansıyacak şekil de yapılacak. Şu ana kadarki çalışmalarımızda Köşk Mahallesine 3 bin 939 metrekare karo ve 3 bin 10 metre bordür taşı kullanıldı. Asfalt çalışmamızda ise bölgemize şimdiye kadar yaklaşık 3 bin 500 ton asfalt dökümü gerçekleştirildi. Asfalt döküm çalışmalarımız Köşk Mahallesin de devam ediyor” dedi.

NE BİZ MAHCUP OLACAĞI NEDE BİZE GÜVENENLER

Bugün yaptıkları çalışmaların takdire değer bulunduğunu ve Palandöken için bu kadronun ve bu anlayışın sürmesi noktasında bir irade ortaya konduğunu ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,''Çünkü biz şuna inanıyoruz, şunu hedefliyoruz. Bizim en önemli görevimiz, bize güvenenleri ve bize inananları mahcup etmemek. Palandöken halkına layık olmak. Onun için daha çok çalışacağız, daha çok mücadele edeceğiz ve hep birlikte Palandöken ilçemizin sorunlarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte çözeceğiz. Şundan emin olabilirsiniz. Biz, bize inananları ve bize güvenenleri ne pahasına olursa olsun mahcup etmeyeceğiz. Onların başını her zaman dik tuttuk, dik tutacağız. Şuan itibariyle Yenişehir 2. Marketler ve Maksut Efendi Mahallesin dede geniş bir çalışma programı uygulanıyor. Köşk Mahallesi gibi 2. Marketler ve Maksut Efendi de sil baştan yapılıyor. Alt yapıları tamamlanan bölgelerimiz de bu tür çalışmalarımız tüm mahallelerimize yansıyacak. Bundan kimseni kuşkusu olmasın” diye konuştu.

KÖŞK MAHALLESİ SİL BAŞTAN YAPILIYOR
KÖŞK MAHALLESİ SİL BAŞTAN YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 11:20:05
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 11:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?