4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Köy gezileri mitinge dönüşüyor

AKSAK’IN KÖY GEZİLERİ MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR

Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak seçim çalışmaları yapmak için ziyaret ettiği köylerde büyük coşkuyla karşılanıyor. Erzurum’un Aşkale ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Aksak’ı köylüler Türk Bayrağı ile parti bayraklarıyla karşılanırken, vatandaşlar köy meydanlarını adeta mini miting alanına dönüştürüyor

Aşkale ilçesi Yeniköy beldesi, Çiftlik ve Kapıkale köylerini ziyaret eden Aksak, Ak Parti Hükümetinin hizmetlerini ve yatırımlarını anlattı. Eğitim, Sağlık, Ulaşım ve Ekonomi alanlarındaki yatırımlarına değinen Aksak, yapılan hizmetlerin daha fazlasını yapmak için güçlü bir şekilde yeniden Ak Partini’nin iktidar olması gerektiğini söyledi.

Halkın inançlarına ters siyasi iktidarların artık bittiği döneme girildiğine vurgu yapan Aksak, “Halkın inançlarını hiçe sayanlar, hiçe saydıkları halkın gücüne ihtiyaç duyuyorlar. Bu gücü elde etmek isteyen başta CHP olmak üzere MHP karanlık güçlerle işbirliği içine girmekten çekinmiyorlar. Öyle ki daha dün başı kapalı, sakalı var diye hor gördükleri vatandaşlardan çeşitli yalanlarla utanmadan oy isteme cüretini gösteriyorlar” dedi.

Şer odakları ve karanlık güçlerle mücadele için, barış, kardeşlik ve huzur için daha büyük Türkiye için, anayasanın değişmesi gerektiğini vurgulayan Aksak, hazırlanacak yeni anayasa için de güçlü bir iktidarla mümkün olacağını söyledi.Aksak, 12 Haziran’da sandık başına giden vatandaşın yeniden güçlü bir Ak Parti iktidarı için oy kullanacağından emin olduğunu ifade etti.

Ziyaret ettiği köy halkının istek ve taleplerini dinleyen Muhyettin Aksak, gezilerini Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Zeki Gözeler, İl Genel Meclis Üyesi ile Ak Parti İlçe Başkanı ile sürdürdü.

AKSAK’IN KÖY GEZİLERİ MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR
AKSAK’IN KÖY GEZİLERİ MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR
AKSAK’IN KÖY GEZİLERİ MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 10:11:00
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 10:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?