4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Köy okuluna bayrak hediye edildi

Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı Dalsöğüt Köyünde bulunan ilköğretim okuluna Türk Bayrağı, kitap ve Türkiye haritaları hediye edildi.


Köy okullarına kitap yardımlarını sürdüren Final Dergisi Dershaneleri SBS Şubesi öğrencileri, Tekman’ın Dalsöğüt köyü okuluna yardım eli uzattılar. Köy okulunda Türk Bayrağı ve Türkiye haritasına ihtiyaç bulunduğunu öğrenen dershane öğrencileri kolları sıvadılar. Dershane yöneticileri ile harekete geçen öğrenciler, temin ettikleri 4 adet Türk Bayrağı, Türkiye haritası ve kitap, tebeşir, öğretmenlere ajanda, tebeşir kalemi, Atatürk resimli takvimler, fotokopi toneri gibi kırtasiye malzemesini köy okuluna gönderdiler.


Dershane Müdürü Murat Ertaş, köy okullarına yönelik yaptıkları yardımların amacına ulaştığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dalsöğüt okuluyla ilgili olarak görev yapan bir doktorun çağrısı üzerine harekete geçtiklerini ifade eden Ertaş, okulun ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi. Ertaş, imkanlar ölçüsünde köylere yönelik kitap, kırtasiye malzemesi yardımlarını sürdüreceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 13:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?