7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Köyde polis haftası kutlaması

Polis Teşkilatı'nın 163 .yıldönümü İspir ilçesine bağlı Karakale köyünde düzenlenen törenle kutlandı.

Polis Haftası İspir’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.Merkez Camisi'nde şehitler için Mevlid-i Şerif okutulurken, işyerlerine polis teşkilatıyla ilgili özlü sözler içeren afişler asıldı.

Kutlamalar kapsamında ilk defa ilçeye 47 kilometre uzaklıkta bulunan Karakale köyünde bir tören düzenlendi. İlçe Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim ve İlçe Emniyet Amiri Mesut Şahin, İlçe Karakol Komutanı Başçavuş Ahmet Kopuz, Malmüdürü Serdar Suat Aytek. İlçe Müftüsü Harun Bayraktutar,Milli Eğitim Müdürü Yaşar Yazıcıoğlu,Ziraat Bankası Müdürü Yaşar İnalcık etkinliklere iştirak ettiler.

Törende Karakale Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri söyledikleri şiir ve türkülerinin ardından Emniyet Amiri Mesut Şahin Belediye Başkanı Osman Çakır ve Kaymakam H.Engin Sarıibrahim birer konuşma yaptılar. Okulun birimlerinin gezilmesi ve öğrencilerle tanışmanın ardından 4 koli okul araç ve gereci yetkililere teslim edildi.

Bu tür faaliyetlerle ilk kez karşılaşan köy sakinleri ve çevre köylerden iştirak eden vatandaşlar memnuniyetleri dile getirirken devamının gelmesi talebinde bulundular.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 17:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?