8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Kros Yarışları'nda bir ilk

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışları'nda Türkiye'ye genç erkeklerde tarihinin ilk şampiyonluğunu kazandıran Erzurum Türk Telekomsporlu sporcular, Türk Telekom yetkililerince Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.
İspanya'nın Cacares kentinde, 5 Şubat'ta yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Şampiyonası'nda 6 bin metrede takım halinde birinci olan Telekomsporlu atletler Hasan Pak, Adem Belir ve Sedat Günen'e kurum binasında düzenlenen törenle 3'er Cumhuriyet altını hediye edildi.
Türk Telekom İl Müdürü Rıfkı Güraksın, kurum olarak atletizm sporuna büyük önem verdiklerini, takım halinde birinci olan sporcularla gurur duyduklarını ifade etti. Zor şartlarda hazırlıklarını sürdüren sporcuların kendilerini mahçup etmediklerini anlatan Güraksın, "Sporcularımızı yürekten kutluyorum. Onların başarılarının karşılığı birkaç altınla ödülledirilmek değil. Bunu biliyoruz. Başarılarının devamının geleceğine inanıyoruz" diye konuştu.
İspanya'nın Cacares kentinde İspanya, İrlanda, Hollanda, İskoçya, Danimarka, Yugoslavya, Almanya, İtalya, İngiltere, Portekiz ve Türkiye'nin katıldığı müsabakalarda, 6 bin metre genç erkeklerde Hasan Pak ikinci, Adem Belir üçüncü ve sedat Günen de dürdüncü olmuştu.
.
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2006 Cuma 20:50:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?