4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Küçükler makamına oturdu

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen Ahmet Küçükler, mazbatasını alarak makamına oturdu.
 
Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediye binası önünde davul ve zurna ile karşılama töreni yapılmasına izin vermedi. Erzurum'da ilk kez bir belediye başkanı ikinci kez göreve seçilirken, Küçükler belediyeye gelişinde çalışanların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti'den ikinci kez seçilen Ahmet Küçükler, bugün İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak makamına oturdu. Beraberinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile birlikte Erzurum Adliyesi'ne gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2011 Üniversite Kış Oyunlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Erzurum'u hizmete doyuracaklarını söyledi.
Halkın seçimlere hizmete oy verdiğini belirten Başkan Küçükler, "2011 Üniversite Kış Oyunları öncesi Erzurum'u örnek şehir yapacağız" dedi.

Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesine gelişi sırasında kendisini davul ve zurna ile karşılayan partilileri uyararak BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası sonucu vefat etmesi dolayısıyla davul ve zurnalı karşılama törenine izin vermedi. Davul ve zurna çalınmasını engelleyen Başkan Küçükler, alkışlarla ikinci kez makamına oturdu.

Erzurum'da ilkleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Küçükler, ikinci dönemde de hizmetlerine parti ve bölge ayrımı yapmaksızın devam edeceklerini söyledi.
Başkan Küçükler, daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 17:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?