6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Küçükler yeniden aday

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Binasında düzenlediği basın toplantısı ile yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Toplantı sonrası resmi müracaat dosyasını İl başkanı Hüseyin Tanfer’e veren Başkan Küçükler, “Önümüzdeki dönem için yeniden göreve talibim” dedi. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden talip olduğunu açıkladı. İl Başkanı Hüseyin Tanfer, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, çok sayıda mahalle muhtarının da katıldığı basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıklayan Başkan Küçükler, “Görev yaptığımız süreçte şehrin temel sorunlarını önemli ölçüde çözdük. Erzurum bizimle birlikte Büyükşehir kimliğini buldu. Hedefimiz Erzurum’da yapılması geciken ve bizim dönemimizde ilk adımlarını attığımız hafif raylı sistem, kentsel dönüşüm, atık su arıtma tesisi, 2011 ÜNİVERSİADE gibi organizasyonları başarıyla tamamlayabilmek. Bunun için göreve yeniden talibiz” diye konuştu. 

Erzurum’un bundan sonraki belediyecilik döneminin geçmişten çok daha kolay olacağını ifade eden Başkan Küçükler, “Alt yapı çalışmalarında önemli bir mesafe aldık. Üst yapının ayakta kalabilmesi için alt yapı çalışmaları son derece önemliydi bunları gerçekleştirdik. Temel sorunların bir çoğusu çözüm buldu. Erzurum önümüzdeki dönemlerde üst yapı çalışmaları ile hak ettiği konuma gelecek” dedi.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer ise Başkan Küçükler’in çalışkan, beyefendi kişiliği, uyumlu çalışmasıyla teşkilatlarında beğenisini kazandığını belirterek, yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti. 

Başkan Küçükler daha sonra resmi müracaatını içeren dosyayı İl Başkanı Tanfer’e teslim etti.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 18:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kenan IP: 212.175.115.xxx Tarih : 2.12.2008 11:03:54

ak parti eğer ahmet küçükleri aday gösterirse erzurumda büyük bir risk almış olacaktır.ahmet küçükler ak partiyle uyumlu bir çalışma içerisinde olsada halk ahmet küçüklere karşı olumsuz duygulara sahip.ahmet küçükler aday olursa iki sonuçtan biri olur ya ak parti kaybeder ya da çok az bir farkal kazanır.bu iki durumda ak partiyi bence tatmin etmez etmemelide.saygılarımla...