4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Küçüklerden tanıtım atağı

KÜÇÜKLERDEN TANITIM ATAĞI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve vatandaşlara, 2011 Kış Oyunları için yaptırılan tesisleri gezdirdi.

25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın düzenleneceği Erzurum’da yaklaşık 600 milyon lira harcanarak yaptırılan tesisler, yakından görmek isteyen vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Türkiye’de kış sporlarında yapılacak ilk organizasyon olan 2011 Kış Oyunları için yaptırılan tesisler için tanıtım gezisi düzenlendiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptırılan tesisler hakkında vatandaşlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kentin kanaat önderlerine bilgi verdiklerini söyledi.

Gezi boyunca kentin simgesi haline gelen atlama kulelerini, buz hokeyi, buz pateni, curling ve diğer tesisler hakkında bilgi veren Küçükler, “22 gün sonra başlayacak Kış Oyunları öncesi, yapılan tesislerin yakından görülmesi için böyle bir gezi planladık. Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı tesisleri yakından görme fırsatı bulan sivil toplum temsilcileri ve kanaat önderleri, Erzurum’daki değişime tanıklık etmekten dolayı mutlu olduklarını söylediler” diye konuştu.

KÜÇÜKLERDEN TANITIM ATAĞI
KÜÇÜKLERDEN TANITIM ATAĞI
KÜÇÜKLERDEN TANITIM ATAĞI
KÜÇÜKLERDEN TANITIM ATAĞI
KÜÇÜKLERDEN TANITIM ATAĞI
KÜÇÜKLERDEN TANITIM ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 16:03:05
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 16:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?